TEAM CMN NYHEDSBREV 28

Jens Toft: Øresundsfestival 2005 – Årets turnering

I et dusin år har Jens Toft – typisk den første lørdag i september – arrangeret en 8 bords international turnering af cirka divisionsstyrke. Vi har sagt det så ofte, og vi gentager det gerne, Det er et Overflødighedshorn fra start til mål, og selv den mindste detalje er ikke overladt til tilfældighederne. Noget så tilsyneladende banalt, som hugget sukker til moccaen, er altså ikke Dansukkers kedelige ”knaller” på tilbud i ALDI – NEJ DE ER IMPORTERET DIREKTE FRA London med de fire kortsymboler ”indstøbt” i sukkeret!

I år nåede det hele et overklimax, da fru Lisbeth herself kokkererede, og vi nød med velbehag den sukkerfri lune æblekage med 0,5% formages fraice efter de øvrige overdådige retter.

Fra start til mål pisker en hjælpende dame rundt og stiller alle tænkelige drikkevarer frem – skåle med slik og knas er aldrig tomme, og ved et særligt bord er der sukkerfri lækkerier bla. dejlige muffins og brune karameller. Det eneste man skal tage sig i agt for ved disse velsmagende karameller er, at ved indtagelse af et vist antal, giver de ikke hård mave, oplyser fruen J

Jesper Dybdal – the one and only – har været turneringsleder ved samtlige arrangementer, og der var en fortjent erkentlighed. Resultater med frekvenstavler, fordelinger, stilling mv. er normalt hængt op på væggen cirka 45 sekunder efter rundens sidste dommerfløjt.

Der er naturligvis et passende antal præmier, og 1. præmien ville vi alle gerne have fingre i – det var nemlig et af fru Lisbeths ”hjemmelavede” malerier, og de kan godt få én til at slikke sig ok munden J

Vi kunne blive ved, og vi anmeldere mangler altså en ekstra dimension over de 5 kokkehuer, som føles i underkanten.

Kan der overhovedet sættes en lillefinger på arrangementet? Vi kan ikke finde noget, men Jens Toft mener dog selv, at der er et ubetydeligt minus: ”Der er kun et ”lokum” J

STOR tak for i år!!

 

Steffen Holm: Flot meldt Helle

Som ubeskedent antydet fik Team CMNs stjernemakker adskillige anerkendende roser undervejs af modspillerne, og det var så absolut fortjent! Det startede i 1. runde:

2

ªB76

 

Ø/ns

©7542

 

 

¨D84

 

 

§D106

 

ªD10932

 

 

 

 

ªE854

©6

 

N

 

©EKD1083

¨1092

V

 

Ø

¨EK5

§B954

 

S

 

§-

 

ªK

 

 

©B9

 

 

¨B763

 

 

§EK8732

 

Vest               Nord              Øst                Syd

Charles          Steffen           Helle              Peter

Holm P          Rasmussen     Haff

-                    -                    1©!               2§

pas*               pas                 2ª!               pas

4ª                 pas                 4UT!              pas

5¨                 pas                 5©!               pas

6ª                 ap.

4UT = RKCB (1430). 5¨ = 0 esser. 5© = har du ªD?

Udspil §E trumfet.

Helle knaldede ªE i disken (goddag ªK),  spillede spar til ªD og kørte hjerter med ruder af vestfra. Steffen fik ªB!

Kun Maria Dam Mortensen og Niclas Raulund nåede også 6ª, og det var endda mod de senere vindere Jens Toft – Henrik Snog.