TEAM CMN NYHEDSBREV 36

Vinoble Cup 5.runde 2007-8:

Team CMN (Helle Rasmussen-Charles, Frk. Fix-Goofie) 99

Helge Hesselberg (Jacob Hald Bjerrum, Leif Øgaard-Lars Øgaard) 70

 (14-16, 30-14, 10-17, 37-19, 8-4).

 

Leise Hemberg, der har vist storform på alle fronter i forårssæsonen, meldte desværre forfald, men heldigvis stillede Helle "Lysholdt" Rasmussen sin store x-pertise til vor disposition mod Hesselbergs garvede 3. divsionshold.

På vej til spillestedet i Glamsbjerg – i god tid hjemmefra – fik jeg lejlighed til at opfylde et ofte fremsat løfte til Helle, idet jeg tit koketterer med, at hun er en pige, jeg meget gerne kører en omvej med. J

Det lykkedes mig at holde ord i bogstaveligste forstand, idet en mindre omkørsel på Assensvej førte Felicia en tur gennem Vissenbjerg, der vist nok ligger i modsat retning af Glamsbjerg. Det kostede ½ time x-tra, men gav bedre tid til systemfinpudsningen.

Øv – det var godt nok surt for Helleberg, der skulle hjem til bestemt tid, og uanset om det kan henføres under force majeure eller ej, er vi altså kede af det, og tak fordi vore modstandere tog det så pænt, selvom de tydeligvis var helt berettiget frustrerede L.

Det blev en kamp med mange finurlige spil, men Team CMN løste de fleste problemer, så det sluttede med en pæn sejr.

Før sidste sektion var stillingen 91-66, men der skete ikke ret meget. Før sidste spil var der 5 pinde og to lige spil. Eneste lille sving kom i allersidste spil.

 

17 "Bamser"

15-17 jævne honnørpoints er ikke altid en 15-17 sans!

 

40

ªB1084

 

 

S/-

©K983

 

 

 

¨D75

 

 

 

§B4

 

 

ª95

 

 

 

 

ªE632

 

©E1042

 

N

 

©B76

 

¨B93

V

 

Ø

¨K104

 

§8753

 

S

 

§K96

 

 

ªKD7

 

 

 

©D5

 

 

 

¨E862

 

 

 

§ED102

 

 

Vest

Leif

Øgaard

-

Pas

pas

pas

Nord

Helle

Ramussen

-

1©

3§

pas

 

Øst

Lars

Øgaard

-

pas

pas

pas

 

Syd

Charles

 

1§

  2ut!

 3ut

2ut = 18-19 honnørpoints!

3§ = Wolfs sign off

 

Udspil ª9

3§ var Wolffs sign off, der beder Syd melde 3¨, hvorefter Nord vist aktuelt ville melde 3ª visende firfarve. Syd spiller dog ikke Wolffs sign off. J

 

Udspillet var ok for modspillet. Syd tog ªK og ªD fulgt af mere spar, som Øst stak med ªE.

Vi spoler tilbage til Vest, der er tæt på at være triple skviset på den tredje spar! Aktuelt kaldte Vest med ©2, og det var ikke godt. Vest kan heller ikke kaste en klør, da §8 er hold! Det eneste kort, Vest kan undvære, er faktisk præcis ¨3! Det er dog svært at se, og ville i øvrigt være et kald i ruder, så kontrakten vinder nok altid i praksis!

Øst skiftede til ©7 dækket af ©D! stukket af ©E. Vest fortsatte så godt som noget med ©4 dykket til ©B. Lars Øgaard satte bordet ind på ªB, men to hjerterstik fra taget og 3 klørstik med knibning af §K og ¨E gav i alt 9 stik (400).

Det var et godt spil at have i banken i spil 40, men det fik jo ingen betydning. Ved det andet bord var kontrakten meget rimeligt 1ut (120). 7 imp. til Team CMN.

 

Udtagelsesmatch:

6. runde: Team CMN vs. Mogens Rerup, Haderslev

 

Vinderen erhverver retten til en direkte duel mod VINOBLE Cups sponsor i 7. runde!