MånedensspilNr.48

 

Månedens spil Nr. 48

 

Her i sommertiden er det Anita Jensen der er månedens vinder med spillet fra artiklen ”Frk. Jensens 9’er historie”

Et meget smukt modspil som dog ikke kan gøres alene. ”Onkel Svend” var også involveret og har fortjent lidt af de gyldne dråber.

Der var lang vej for modspillet, men Svend kom godt afsted med spar ud. Senere gjorde Anita rigtigt hver gang hun fik en beslutning for modspillet. Anita steg nydeligt op på ¨E, og fremturede i spar. Da Svend så skiftede til klør stoppede Anita efter to klørstik og spillede endnu engang spar. Derefter fuldførte Svend modspilskniven ved spar til triplerenonce og Anitas ©9 var nok til at sikre endnu et modspilsstik til Svend. Rigtigt nydeligt modspil.

Som altid en fornøjelse at læse og vælge månedens udkårne spil. Både Andreas, Kiessling, Houdini samt flere endnu var tæt på at blive valgt. Det var en meget lige måned.

Sæsonen er så småt på vej til sin begyndelse, og det er tid at støve systembogen af. I denne sæson skal der dobles!

 

Hilsen  fra Overdommeren

 

N/-

 

 

ªD97

 

 

 

©-

 

 

 

¨D10985

 

 

 

§D7643

 

 

ªKB53

 

 

 

 

ª1064

 

©E863

 

N

 

 

©92

 

¨B4

V

 

Ø

 

¨E7632

§E105

 

S

 

 

§KB2

 

 

 

 

 

ªE82

 

 

 

©KDB10754

 

 

 

¨K

 

 

 

§98

 

 

 

Vest

Svend

Novrup

Nord

Mogens

Rerup

Øst

Anita

Jensen

Syd

Kirsten

Rasmussen

 

 

 

1©

pas

1ut

pas

2©

2ª

pas

pas

3©

ap.

 

 

 

 

 

Udspil ª5. Kirsten blev presset på 3-trinnet, men trumferne var vel solide? ªD tog 1. stik fulgt af ¨5, hvor Øst steg op på ¨E og skiftede til ª6 taget med ªE.

©K stak Vest med ©E, og trak §E fulgt af §10, der bragte Øst ind, og Anita svingede tilbage til ª, hvor Vest tog ªB og Svend fortsatte glimrende med ªK til triplerenonce, hvor Frk. Jensen smukt “ofrede” ©9! Nu var Syds trumfer pludselig ikke så solide længere, og ©8 sikrede bet nr. 2.

Ret præcist modspil!Tilbage til startsiden